Αρχική | Προφίλ | Αιτήσεις | Νέα | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία

Share |
Αναζήτηση με λέξεις
Αναζήτηση με περιοχή

Η μεγαλύτερη ιχθυοκαλλιέργεια στην Ευρωπαϊκή Ένωση,
Ο μεγαλύτερος παραγωγός τσιπούρας και λαβρακιού στον κόσμο,
Ο μεγαλύτερος παραγωγός γόνου μεσογειακών ειδών στον κόσμο

Νηρεύς
Η «ΝΗΡΕΥΣ» ιχθυοκαλλιέργειες ιδρύθηκε το 1988 στη Χίο.
Διαθέτει 64 μονάδες πάχυνσης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επίσης λειτουργεί 8 ιχθυογεννητικούς σταθμούς στην Ελλάδα, 2 μονάδες προπάχυνσης, 2 ερευνητικά κέντρα, 16 αυτοματοποιημένα κέντρα συσκευασίας, καθώς και δύο υπερσύγχρονα εργοστάσια παραγωγής ιχθυοτροφών.
Η «ΝΗΡΕΥΣ» είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ιχθυοκαλλιέργειας στην Ελλάδα και στην Ε.Ε., Πέμπτη στο σύνολο της Ευρώπης μετά τις εταιρείες παραγωγής σολωμού και ο μεγαλύτερος παραγωγός τσιπούρας και λαβρακιού παγκοσμίως. Επίσης είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός γόνου στα μεσογειακά είδη (τσιπούρα, λαβράκι, μυτάκι, φαγκρί, λιθρίνι και άλλα). Είναι η πρώτη εξαγωγική εταιρεία της χώρας στον κλάδο των τροφίμων.
Η «ΝΗΡΕΥΣ» έχει αποσπάσει αρκετά βραβεία Διεθνών Οργανισμών, σε αναγνώριση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της και του εξαγωγικού δυναμισμού της.
Είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο από το 1995 και απασχολεί περισσότερους από 1400 εργαζόμενους, ενώ τα προϊόντα της εξάγονται σε 35 χώρες.
Ιδρυτής και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Δ/νων Σύμβουλος είναι ο οικονομολόγος κ. Αριστείδης Μπελλές, ο οποίος είναι και Πρόεδρος του μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «ΛΕΣΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ».
  Όνομα:
  E-mail:
 
  Όνομα:
  E-mail:
-1 2 3 4 5+