Αρχική | Προφίλ | Αιτήσεις | Νέα | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία

Share |
Αναζήτηση με λέξεις
Αναζήτηση με περιοχή

Το γνωστότερο παγκόσμια ελληνικό Brandy

Μεταξάς Σπύρος
Το 1888 ο έμπορος μεταξιού Σπύρος Μεταξάς δημιούργησε στον Πειραιά το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής του ποτού του, που έμελλε να γίνει διάσημο σε όλο τον κόσμο.
Tο ΜΕΤΑΧΑ αποτελεί μια κατηγορία ποτού από μόνο του, με αυθεντική γεύση και προσωπικότητα. Δημιουργείται από τη μίξη υψηλής ποιότητας παλαιωμένων οινικών αποσταγμάτων και μοσχάτου κρασιού, αιθέρια έλαια ροδοπέταλων και μυστικών βοτάνων, με την απαραίτητη αρωγή του ήλιου της αττικής γης.
Η εταιρεία χρησιμοποιεί σήμερα τις ίδιες παραδοσιακές μεθόδους με τον ιδρυτή της, όπως τη διπλή απόσταξη σε παραδοσιακούς άμβυκες και την ωρίμανση σε χειροποίητα βαρέλια από γαλλική δρυ.
Στην παγκόσμια αγορά διατίθεται το 3, 5 και 7 αστέρων, ανάλογα με το χρόνο ωρίμανσης των αποσταγμάτων που συμμετέχουν στην παρασκευή κάθε είδους, και το Metaxa Private Reserve, ένα ιδιαίτερο χαρμάνι από επιλεγμένα αποστάγματα που ωριμάζουν για περισσότερο από 20 χρόνια. Στην Ελληνική αγορά διατίθεται και το Metaxa 12* Dry που αποτελεί αναβίωση μιας παλιότερης συνταγής της εταιρίας από την δεκαετία 1925-1935, με γεύση εντελώς διαφορετική από τα υπόλοιπα Μetaxa.
Σε επιλεγμένα σημεία ανά τον κόσμο πωλούνται επίσης τα Metaxa 12* Grand Olympian Reserve Celebration και Metaxa Grand Fine.
Το METAXA στα 120 χρόνια της ζωής του έχει κερδίσει πληθώρα μεταλλίων και διακρίσεων και είναι ο πρέσβης των Ελληνικών προϊόντων στην διεθνή αγορά. Σήμερα εξάγεται σε περισσότερες από 75 χώρες και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 50 πιο δημοφιλή ποτά παγκοσμίως και στις 20 μάρκες με την ταχύτερη ανάπτυξη. Επίσης είναι το Νο. 1 στην κατηγορία του στην αγορά των αφορολογήτων ειδών (DF/TR).
  Όνομα:
  E-mail:
 
  Όνομα:
  E-mail:
-1 2 3 4 5+