Αρχική | Προφίλ | Αιτήσεις | Νέα | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία

Share |
Αναζήτηση με λέξεις
Αναζήτηση με περιοχή

Ο μακροβιότερος ραδιοφωνικός παραγωγός με συνεχή παρουσία,
Η μακροβιότερη ραδιοφωνική εκπομπή

Πετρίδης Γιάννης
Η εκπομπή του μουσικού παραγωγού Γιάννη Πετρίδη μεταδίδεται ανελλιπώς από τον Ιούνιο του 1975, από τη συχνότητα του Πρώτου Προγράμματος της ΕΡΤ. Ξεκίνησε με τον τίτλο «Ποπ και Ροκ Κλαμπ».
Οι ακροατές της εκπομπής ενημερώνονται για όλες τις νέες κυκλοφορίες και τα μουσικά κινήματα της εποχής, μέσα από τραγούδια, παρουσιάσεις, αφιερώματα και συνεντεύξεις. Για την επέτειο των 30 χρόνων της ραδιοφωνικής εκπομπής κυκλοφόρησε το βιβλίο «Γιάννης Πετρίδης, 30 Χρόνια Απογεύματα στην EPT Από τις 4 στις 5».
Με το φίλο και συνεργάτη του Κώστα Ζουγρή έγραψαν επίσης τα βιβλία «Άλμπουμ Tου Αιώνα», «Τραγούδια Tου Αιώνα», «Τραγούδια Tων Ελλήνων», τα οποία είναι μοναδικά στο είδος τους παγκοσμίως και συγκεντρώνουν τη μουσική ιστορία του 20ου αι. Ακολούθησε το βιβλίο «Soundtracks ο ήχος της οθόνης».
Επίσης κυκλοφόρησαν τις ομότιτλες δισκογραφικές συλλογές: «2005 Τραγούδια του Αιώνα» - 15 CD με 400 τραγούδια απ’ όλα τα είδη μουσικής, που έβαλαν τη σφραγίδα τους στον περασμένο αιώνα -, «Τα Τραγούδια των Ελλήνων» - 2 κασετίνες με 177 τραγούδια μεγάλων Ελλήνων καλλιτεχνών και τέλος την κασετίνα «Soundtracks ο ήχος της οθόνης».
Παράλληλα με την εκπομπή «Από τις 4 στις 5» παρουσιάζει μια ωριαία καθημερινή εκπομπή στο Τρίτο Πρόγραμμα και μια κυριακάτικη στο Δεύτερο Πρόγραμμα.
  Όνομα:
  E-mail:
 
  Όνομα:
  E-mail:
-1 2 3 4 5+